Puppy’s

Omdat we heel kleinschalig fokken, alleen met ons eigen teefje Beer ( en hopelijk mogen we daar nog een teefje bij verwelkomen in de toekomst) , hebben we alleen van haar af en toe een nestje. Pas als we vinden dat Beer eraan toe zou zijn én ze in februari 2024 door alle keuringen is gekomen zou ze haar eerste nestje kunnen gaan krijgen..

Bij het nog te verwelkomen teefje ligt dat moment nog wat later uiteraard.
We werken niet met wachtlijsten vooraf omdat de natuur zich nou eenmaal niet laat voorspellen.
Je mag me uiteraard een mailtje sturen met jullie verhaal en waarom je graag een Nature’s Best pupje zou willen en hoe je tegen onze visie aankijkt. Dit kan naar info@naturesbestdoodles.nl

En verder…

De puppy’s van Nature’s Best Doodles worden geboren en groeien op in huiselijke kring. De werpkist staat op onze slaapverdieping waarna ze na een week of 3 naar onze woonverdieping verhuizen, zo krijgen de pups dus alles mee wat er in huis gebeurt. Zo kunnen ze dus al heel goed wennen aan dagelijkse geluiden als de stofzuiger, de televisie en natuurlijk visite. Met onze 6 kinderen om zich heen raken ze al perfect gewend aan het gezinsleven met kinderen.

Het moment van uitvliegen bepalen we altijd per pup want ook dat vinden we maatwerk. De ene pup is er misschien wat sneller aan toe en voor de ander is het fijn om nog iets langer bij zijn moeder te blijven. Ook kijken we hierin goed wat nog comfortabel genoeg voor de moeder voelt. Dit zullen we natuurlijk aangeven.

Als de puppy’s naar hun nieuwe familie gaan, dan zijn ze:

– Afhankelijk van hun leeftijd getitered of gevaccineerd
– Meermaals onderzocht op de aanwezigheid van wormen(eitjes) en indien nodig hiervoor behandeld
– Gechipt en geregistreerd in een databank
– Gecontroleerd door de dierenarts
– Voorzien van een Europees paspoort
– Krijgen ze een gezondheidsgarantie op erfelijke ziektes.
– En natuurlijk krijgen zowel de pup als de nieuwe familie levenslang onze hulp en support bij vragen en problemen!

Puppypakket

Natuurlijk krijgen alle puppy’s ook hun eigen puppypakket mee! In dit pakket zit onder andere een informatieboekje, vleesvoeding voor de eerste dagen, biologische snacks, een snuffelmatje, een puppy borstel en uiteraard een nestknuffeltje. Ook vliegen de pups uit met een passend Y tuigje en een bijpassende lijn van 3 meter.