Handige links

Ik zag door de bomen het bos niet meer. En wat is er fijner dan op een plek wat fijne linkjes bij elkaar te hebben? Alle links sluiten aan bij onze persoonlijke visie over natuurlijk benadering, voeding, opvoeding en gezondheid van de Australian Labradoodle.

Holistische dierenartsen 

Het is heel goed mogelijk om ook dieren met complementaire geneeswijzen te behandelen. Vooral bij chronische ziekten kan aanvulling door een andere manier van werken verlichting en genezing van klachten geven. Op deze site staat een lijst met dierenartsen die op een andere manier werken.

https://www.holistischedierenartsen.nl/

Natuurlijke hondensnacks 
Durks Dogsnacks

Vallen goed in de smaak en ze zijn ook nog eens bere gezond! Je kunt ook gezellige cadeau pakketjes bestellen. Echt een feestje!
https://www.durksdogsnacks.nl

Keetjes

https://www.keetjes.nl/webshop/snacks/

Trainingvrij opvoeden
Podcast Petra Driessen

Een van mijn eerste podcasts die ik luisterde over trainingsvrij opvoeden. Heel interessant om te luisteren, tegelijkertijd ook “ heel normaal” en super logisch allemaal. Soms heb je het net even nodig om hiermee geconfronteerd te worden. O en ik had er zelfs in de opvoeding van onze kinderen wat aan!

https://podtail.nl/podcast/dierbewust-podcast-show-community-voor-hondenliefh/db-042-trainingsvrij-opvoeden-van-honden-met-petra/

Essentiële oliën bij honden

Voor onze kinderen gebuikte ik het al jaaaaren! En nu ook voor onze Beer. Werkt prachtig

Ik schreef een blog over mijn ervaringen met Beer en de essentiële oliën welke ik inzette.
Ik gebruik zelf oliën van De Groene Linde. Let op dat je pure oliën koopt van goede kwaliteit.

www.degroenelinde.nl

https://www.natuurlijkgezondedieren.nl/aromatherapie/

Liefdevolle hondenscholen 

Bij ons in de buurt gezocht naar handvaten om onze pup liefdevol te kunnen opvoeden. Na fijne kennismaking met Hondsgewijs hebben we een héle liefdevolle start gemaakt met het trainingsvrij opvoeden.
https://www.hondsgewijs.nl

Een overzicht van alle liefdevolle hondenscholen in Nederland vind je hier:

Natuurlijke voeding
Hondje Koek

Naast hele leuke accessoires (de mooie mandala van Beer komt hier ook vandaan) en benodigdheden heeft Hondje Koek ook biologische voeding voor je hond.

https://www.hondjekoek.nl/

Floris Vlees

Ons rauw vlees avontuur begon met een Floris Vlees puppy maand pakket. Verder verkopen ze precies op jouw hond afgestemde pakketten waardoor hij exact binnenkrijgt wat hij nodig heeft om goed te kunnen (op)groeien. Het fijne van het pakket vind ik ook dat we alle merken en smaken een beetje konden uitproberen om te kijken wat het beste bij ons en bij Beer past.

https://florisvlees.nl/

Uitjes met hond én gezin
Snuffelbos

Super leuk uitje voor het hele gezin!

https://wolfhalla.nl/snuffelbos/

Benodigheden
Waterblazer

Heel handig om in huis te hebben. Beer houdt van graven, graven en nog meer graven. Een mooi moment om haar meteen kennis te laten maken met het schoonblazen van de pootjes. We hebben een waterblazer van Tools2groom Paw-R. En die bevalt tot nu toe prima.

Tuigje

Ook in “ riemen en tuigjes land” ging er een wereld voor me open. Het lastige voor mij waren vooral de tegenstrijdige berichten hierover. Uiteindelijk heb ik mijn gevoel gevolgd en ben ik voor dit Y tuigje gegaan.

https://www.dierenoppasamersfoort.nl/hoe-vind-je-het-beste-tuig-hond-puppy-hondentuigje-vergelijken-tips-hondentuig-harnas-anti-trektuig/

Hersenwerk voor honden

Leuke tips voor uitdagende hersenwerkjes voor je hond. Vaak heel gemakkelijk te maken en gezellig samen met je hond te doen. Mooi samenspel en het verbindt meteen enorm.
www.hersenwerkvoorhonden.nl